Onfleekboutique.nl ❤ Review

ONFLEEKBOUTIQUE.NL ❤ REVIEW

Onfleekboutique.nl ❤ Review. Vandaag beoordeel ik deze mooie, maar toch simpele tas. Hoe kwam ik eigenlijk op deze webshop en wat deed mij besluiten deze tas te kopen? Vandaag ga ik het jullie allemaal vertellen. Dit artikel is NIET gesponsord, maar ik wilde gewoon even een credit geven aan deze webshop. Sommige verdienen dit gewoon. Dus bij deze. De tas is trouwens uitverkocht en staat dus niet op de website. Heel veel lees plezier!

Deze mooie roze tas is op twee verschillende manieren te gebruiken. Als eerste kan je deze tas als schoudertas gebruiken. Er zit een hele lange ketting aan waardoor je dit tasje mooi kan laten hangen. Dit chique tasje komt ongeveer tot aan je heupen als je deze laat hangen. Zie foto. Deze foto’s zijn trouwens allemaal gemaakt in Ibiza.

ONFLEEKBOUTIQUE.NL ❤ REVIEW

Als tweede optie kun je deze tas ook als clutch gebruiken. Je stopt de hele ketting in de tas en je hebt een clutch voor een stapavond. Je kan deze natuurlijk ook overdag gebruiken. Het is maar net wat je fijn vindt qua clutch.

ONFLEEKBOUTIQUE.NL ❤ REVIEW

De zonnebril die je erbij ziet liggen is ook van deze webshop, maar deze is alleen niet oké. De knopjes die op je neus leunen zitten totaal niet gelijk waardoor de bril telkens afzakt. Zo werd deze bril geleverd en dit is denk ik een fabrieksfoutje. Kan gebeuren, maar ik heb er helaas nu niks aan! Wel een leuk item om mee te shooten.

ONFLEEKBOUTIQUE.NL ❤ REVIEW

De tas heeft een best wel ruime binnenkant. In mijn tas past mijn telefoon (Samsung S7), mijn Canon camera, mijn neusspray, zonnebril en mijn sleutels. Dat is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Mijn portemonnee is groot en kan er sowieso niet in. Daarom neem ik de pasjes mee die nodig zijn en stopt ze in het daarvoor bestemde vakje.

ONFLEEKBOUTIQUE.NL ❤ REVIEW

Deze webshop kende ik persoonlijk nog niet. Ze deden een oproep op Instagram om mensen te zoeken die hun spullen zouden willen promoten. Ik deed ook mee, maar kwam niet door de ronde heen. Helaas! Toch besloot ik deze mooie roze tas te kopen nadat ik op de website had rond gekeken. Mijn ogen vielen direct op deze tas. Ik houd van roze, dus waarom niet. Ook het gouden ketting detail is super mooi. Ik ben er erg super blij mee!

onfleekboutique.nl

Dit artikel is NIET gesponsord!

Wil je meer weten? Of wil je weten wat er op mijn planning staat? Hou dan mijn website in de gaten, want rechts in het vakje kun je zien wat ik allemaal nog ga doen en waar ik heen ga. Wil je een samenwerking met Lifestyle Kimberley? Dan kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com. Liefs Kimberley. Tot snel weer.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *